Op maat gemaakte leadgeneratie voor elk bedrijf.

Wil jij jouw leadgeneratie volledig uitbesteden zodat je meer klanten krijgt zonder dat je daar extra tijd mee kwijt bent?

Wij helpen dienstverlenende bedrijven aan 20 gekwalificeerde leads per maand zonder advertentiekosten en zonder dat zij daar extra tijd mee kwijt zijn.

Hiermee veranderen we het starten/groeien van een bedrijf in een wetenschap in plaats van gokwerk.

Hoe werkt het?

De planning hierbij is als volgt:

Waarom werkt het?

De meeste leadgeneratie bureaus zijn goed in de "technische dingen", maar weten helemaal niets van verkopen, zeker niet in de nieuwe digitale economie van vandaag. Alles wat we doen bij Expertklanten.nl heeft maar één doel: VERKOPEN!

We hebben een nieuw en uniek "systeem" ontwikkeld om bijna alles te verkopen, aan iedereen, tegen elke prijs.

Het is een combinatie van specialisme, overtuigingstechnieken en iets wat wij het "aandachts-vliegwiel" noemen.

De totale combinatie zorgt voor een ongewoon effectief marketingsysteem, dat het voor bijna elk bedrijf mogelijk maakt om te verkopen als een machine!

Van ons krijg je geen excuses, smoesjes en verwijten. Wij leveren je echte bedrijfsresultaten: Klanten, groei, winst en succes. Als we dit niet voor je kunnen realiseren zeggen we dat eerlijk.

Wij geloven dan ook niet jaarcontracten, onze overeenkomsten zijn gratis maandelijks opzegbaar en je zit nergens aan vast.

Geloof ons niet op ons woord.

Kijk wat anderen zeggen!

Plan een gesprek met iemand van ons team om te kijken of we een goede match zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik dat dit voor mij zal werken?

We hebben tientallen beginners en intermediate ondernemers met succes geholpen door onze leadgeneratiestrategie en we hebben het keer op keer geperfectioneerd.

Zijn er verborgen kosten?

Er zijn geen verborgen kosten, wij voorzien je van alles wat je nodig hebt van A tot Z om succesvol te zijn en resultaten te behalen met onze leadgeneratie.

Hoe weet ik zeker dat ik resultaten krijg?

Onze leadgeneratie omvat bewezen business & tactiek strategieën voor een succesvol bedrijf, daarnaast stoppen we niet tot jij je doelen hebt bereikt.

Wat gebeurt er als ik een week mis of op vakantie ga?

Het is geen enkel probleem als we de leadgeneratie 

Hoe weet ik dat mijn leads gekwalificeerd zijn?

We gaan leads zoeken binnen jouw specifieke niche. Er zijn diverse platformen die ons precies kunnen vertellen wie er binnen jouw niche valt en waar ze uithangen. 

Copyright © Mulders Consultancy 2021 | All Rights Reserved | KVK: 72358432 | Bekersberg 2, Oirschot